Inschrijven Nieuwsbrief

Error : Please select some lists in your AcyMailing module configuration for the field "Schrijf automatisch in op" and make sure the selected lists are enabled

Op deze pagina

Als je verliefd wordt op elkaar, wil je niet aan problemen denken en schuif je alle gedachten aan een levensbedreigende ziekte naar de achtergrond. Maar daarmee is de ziekte niet verdwenen. 

In onderstaand verhaal vertelt mantelzorger en partner Marjanne over haar leven met Piet in een piepklein huisje samen met hun vele Chihuahua’s.

In onderstaand verhaal vertelt mantelzorger en partner Marjanne over nieuwe ontwikkelingen in haar leven met Piet in een piepklein huisje samen met hun vele Chihuahua’s.

In KRO De Wandeling op vrijdag 12 december 2008 vertelt de stoere vrachtwagenchauffeur Frans (36) over de persoonlijkheidsverandering van zijn vrouw Anneke, die leidt aan de ziekte van Huntington. Wat doe je als je partner totaal van karakter verandert en hoe ga je daarmee om?

In 2000 leerde ik mijn huidige man kennen, een man die van sport hield en veel films keek, en verslaafd was aan boeken. Een spontane man, die volop in het leven stond en zich nergens druk om maakte. 

Vereniging van Huntington is aangesloten bij