De Nijmeegse 4-Daagse gaat komende dinsdag van start en de Barniertjes zijn er klaar voor! Wij volgen ze op de voet, jullie ook?

You Tube Barniers Vierdaagse

Thema van de avond is complex gedrag. Gedragsproblemen komen veel voor bij de ziekte van Huntington. Vaak ook in een vroeg stadium van de ziekte. Gedragsproblemen zijn vaak complex van aard en zijn van grote invloed op de kwaliteit van leven voor zowel de patiënt als personen in de directe omgeving. In deze bijeenkomt staan de oorzaak en de verschillende benaderingswijzen centraal om met gedragsproblemen om te gaan.

Spreker: Welmoed Liefrinck, GZ-psycholoog/neuropsycholoog en sinds 2012 werkzaam bij Topaz waar zij zich gespecialiseerd heeft in complex gedrag bij de ziekte van Huntington. Eerdere werkervaring heeft zij opgedaan met uiteenlopende doelgroepen als NAH, oncologie, obesitas, dementie en autisme. Tevens is zij als docente verbonden aan het LUMC.

Locatie: Topaz Overduin, 't Onderonsje
Tijd: 19.00 uur inloop, start programma 19.30 uur (tot 21.30 uur)
Aanmelden: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Op zaterdag 2 juni a.s. vindt bij Archipel Zorggroep, locatie de Landrijt in Eindhoven, een inspiratiebijeenkomst plaats over Kwaliteit van Leven bij de ziekte van Huntington.

Wat staat er op het programma? U wordt bijgepraat over de stand van zaken van het wetenschappelijk onderzoek, de Vereniging van Huntington vertelt u over de doelstellingen van de Vereniging en Archipel geeft u een beeld van hun visie op kwaliteit van zorg.

Kortom, een boeiend programma, waarin ook uw verhaal een plaats heeft. Aanmelden kan nog viaDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor meer info, klik hier

Graag tot 2 juni a.s. in Eindhoven

Nieuwe site HNN liveTijdens de 8e Meeting van Huntington Netwerk Nederland is de nieuwe website van HNN live gegaan. Een platform voor Huntington-professionals met heel veel mogelijkheden.

Ben jij ook nieuwsgierig wat de website voor jou kan betekenen? Ga dan snel naar www.huntingtonnet.nl en maak je eigen account aan!

Op Maandag 11 juni a.s. zal bij DRSN, locatie Altenahove in Almkerk) alweer de 8e HNN Meeting plaatsvinden. Wat later dan jullie gewend zijn, maar het programma is bekend en de inschrijving is open! Voor het programma en het aanmeldingsformulier, klik hier

 

Vereniging van Huntington is aangesloten bij