"Veranderen? Zie het als meebewegen!"

Neem de touwtjes in handen en bereid je voor.

Op zaterdag 18 november organiseren we weer een Jongerendag. Een inspirerende dag over hoe jij de touwtjes in handen kunt nemen en houden, door je zo goed mogelijk voor te bereiden op wat de ziekte van Huntington je gaat brengen. Met verhalen en tips uit de praktijk en natuurlijk voldoende ruimte en tijd om je eigen ervaringen te delen met anderen, niet alleen over de toekomst, maar ook over het hier en nu.missao impossivel do ratinho

Het volledige programma is bekend en kun je hier nalezen. Iedereen is van harte welkom en neem gerust familie, vrienden en kennissen mee. Wil je jezelf  aanmelden of ontvang je graag persoonlijk de uitnodiging? Klik dan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Ook een uitnodiging ontvangen voor de Jongerendagen?

Als je uitgenodigd wilt worden voor de jongerenactiviteiten, dan kun je een e-mail sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Je krijgt dan automatisch een uitnodiging per e-mail gestuurd.

Ook als je nog niet weet of je op één van deze dagen wilt komen, kun je vrijblijvend je e-mailadres opgeven zodat je op de hoogte blijft van de jongerenactiviteiten.

Als je graag samen met iemand wilt komen, dan is dat alleen maar positief. Iedereen die in zijn omgeving te maken heeft met de ziekte van Huntington is van harte welkom bij onze activiteiten, dus ook partners of vrienden. Deelname aan deze dagen is gratis.

Graag tot ziens!

De JongerencommissieVereniging van Huntington is aangesloten bij