Jongerendagen bestaan uit informele activiteiten waarbij ook deskundigen worden uitgenodigd om over een bepaald onderwerp te praten zoals de stand van de wetenschap, kinderwens, de voorspellende test. Verder is er altijd voldoende tijd om met elkaar te praten over wat de ziekte van Huntington voor jou als jongere betekent en ervaringen te delen met andere jongeren die met dezelfde vragen zitten.

Geïnteresseerd in onze activiteiten voor Jongeren?

Ben je geïnteresseerd in een dag of activiteit voor jongeren en wil je hierover (vrijblijvend) uitgenodigd worden, stuur dan een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Je krijgt dan automatisch voor iedere activiteit een uitnodiging via de mail gestuurd.

Iemand meenemen?

Dat is alleen maar positief. Iedereen, die in zijn of haar omgeving te maken heeft met de ziekte van Huntington, is van harte welkom bij onze activiteiten, dus ook partners of vrienden.

Deelname aan deze dagen is gratis.

Bijdragen aan organisatie dagcongres voor jongeren?

Uit een onder jongeren uitgezette enquête blijkt dat er veel belangstelling is voor een dagcongres met thema's gericht op jongeren. De Vereniging is voornemens om dit congres te organiseren. Wil je bijdragen aan de organisatie of inhoud van een dagcongres, laat het dan weten via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

 Vereniging van Huntington is aangesloten bij