Inschrijven Nieuwsbrief

Youth jpegJongerendagen bestaan uit informele activiteiten waarbij ook deskundigen komen praten over een bepaald thema. Je wordt bijvoorbeeld geïnformeerd over laatste stand van zaken van de wetenschap, over een eventuele kinderwens, de voorspellende test. Er is altijd voldoende tijd om met elkaar te praten over wat de ziekte van Huntington voor jou als jongere betekent en ervaringen te delen met andere jongeren.

Geïnteresseerd?

Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Je krijgt dan via de e-mail vrijblijvend voor iedere activiteit een uitnodiging toegestuurd. De leeftijdsgrens is tot circa 30 - 35 jaar.

Iemand meenemen?

Dat is alleen maar positief. Iedereen, die in zijn of haar omgeving te maken heeft met de ziekte van Huntington, is van harte welkom bij onze activiteiten, dus ook partners of vrienden.

Deelname aan deze dagen is gratis.

Wil jij bijdragen aan de organisatie van een dagcongres voor jongeren?

Uit een onder jongeren uitgezette enquête blijkt dat er veel belangstelling is voor een dagcongres met thema's gericht op jongeren. De Vereniging wil deze dag graag samen met jou organiseren. Heb jij interesse? Laat het dan weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

 

 

 Vereniging van Huntington is aangesloten bij