Inschrijven Nieuwsbrief

Error : Please select some lists in your AcyMailing module configuration for the field "Schrijf automatisch in op" and make sure the selected lists are enabled

Youth jpegDe vereniging organiseert meerdere activiteiten voor jongeren. Zo zijn er jongerendagen en zowel fysieke als online bijeenkomsten.

Jongerendagen bestaan uit informele activiteiten waarbij ook deskundigen komen praten over een bepaald thema. Je wordt bijvoorbeeld geïnformeerd over de laatste stand van zaken van de wetenschap, over een eventuele kinderwens, de voorspellende test. Er is altijd voldoende tijd om met elkaar te praten over wat de ziekte van Huntington voor jou als jongere betekent en ervaringen te delen met andere jongeren.

 

 

Tijdens de (fysieke en online) bijeenkomsten praten jongeren met elkaar over eigen gekozen onderwerpen. Bij deze bijeenkomsten is een gespreksleider aanwezig, zelf afkomstig uit een Huntingtongezin, die ook onderwerpen kan aandragen.

Geïnteresseerd?

Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Je krijgt dan via de e-mail vrijblijvend voor iedere activiteit een uitnodiging toegestuurd. De leeftijdsgrens is tot circa 30 - 35 jaar.

Iemand meenemen?

Dat is alleen maar positief. Iedereen, die in zijn of haar omgeving te maken heeft met de ziekte van Huntington, is van harte welkom bij onze activiteiten, dus ook partners of vrienden.

Deelname aan deze activiteiten is gratis.

 

 

 

 

 

 Vereniging van Huntington is aangesloten bij