De Vereniging heeft de afgelopen jaren al veel dagen georganiseerd speciaal voor jongeren, de Jongerendagen. Deze bestonden uit informele activiteiten maar ook werden er deskundigen uitgenodigd om over een bepaald onderwerp te praten zoals de stand van de wetenschap, kinderwens, de voorspellende test.
Verder was er altijd tijd om met elkaar te praten over wat de ziekte van Huntington voor je betekent en ervaringen te delen met andere jongeren die met dezelfde vragen zitten.

Om te zien waar behoefte aan is, is er op dit moment een enquête uitgezet. Zo krijgen we een beter beeld van hoe we een dag of activiteit inhoudelijk kunnen "aankleden" naar jullie wensen.

Er zijn al veel reacties op de enquête gekomen en daaruit blijkt dat er veel belangstelling is voor een dagcongres voor jongeren. De Vereniging is voornemens om dit op te pakken. Misschien vind je het leuk om bij te dragen aan de organisatie of inhoud van zo'n dag, laat het dan weten bij het Landelijk Bureau: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Ben je geïnteresseerd in een dag of activiteit en wil je hiervoor (vrijblijvend) uitgenodigd worden, stuur dan een e-mail naar het Bureau. Je krijgt dan automatisch een uitnodiging (per mail) gestuurd.
Als je graag samen met iemand wilt komen, dan is dat alleen maar positief. Iedereen die in zijn omgeving te maken heeft met de ziekte van Huntington is van harte welkom bij onze activiteiten, dus ook partners of vrienden. Deelname aan deze dagen is gratis.

 

 Vereniging van Huntington is aangesloten bij