Inschrijven Nieuwsbrief

Research

HDBuzz
HDBuzz

HDBuzz is de eerste website, die speciaal is opgezet voor de snelle verspreiding van wetenschappelijk nieuws over de ziekte van Huntington.

Campagne Team Huntington
Campagne Team Huntington

Het Campagneteam Huntington heeft als doel fundamenteel wetenschappelijk onderzoek te financieren dat tot een genezende therapie voor de ziekte van Huntington moet leiden.

Huntington Stimulation Grant
Huntington Stimulation Grant

De Vereniging van Huntington stimuleert én financiert wetenschappelijk onderzoek dat gericht is op verdieping van inzicht in de pathogenese, de behandeling of het voorkómen van de ziekte van Huntington.

Huntington Study Group
Huntington Study Group

De Huntington Study Group faciliteert hoogwaardig klinisch en fundamenteel wetenschappelijke onderzoek naar de ziekte van Huntington.

Enroll-HD aanmelden
Enroll-HD aanmelden

Om betere behandelingen voor de ziekte van Huntington (ZvH) te ontwikkelen, moeten we deze ziekte beter begrijpen en gebruik maken van observationele studies van iedereen die door deze ziekte getroffen is.

Enroll-HD
Enroll-HD

Wat is Enroll-HD?

Om betere behandelingen voor de ziekte van Huntington te ontwikkelen, moeten we deze ziekte beter begrijpen. We doen dit door gebruik te maken van observationele studies van iedereen getroffen door deze ziekte.

DHDRN
DHDRN

DHDRN, Dutch Huntington Disease Research Network, een uniek Nederlandse netwerk van onderzoekers naar de ziekte van Huntington

Vereniging van Huntington is aangesloten bij