Inschrijven Nieuwsbrief

Error : Please select some lists in your AcyMailing module configuration for the field "Schrijf automatisch in op" and make sure the selected lists are enabled

Voorlichting

Webwinkel
Webwinkel

In onze webwinkel vindt u brochures, folders en meerdere boeken gerelateerd aan de ziekte van Huntington. Informatiemateriaal kunt u downloaden of tegen kostprijs aanschaffen.

Nieuwsbrief
Nieuwsbrief

Leden van de vereniging ontvangen meerdere malen per jaar onze nieuwsbrief. Ook is er een nieuwsbrief voor niet-leden waarvoor u zich via de Homepage kunt inschrijven.

Huisartsenbrochure
Huisartsenbrochure

De Huisartsenbrochure is bedoeld om uw huisarts of andere zorgverlener te informeren wanneer bij u, uw partner of bij een van uw (minderjarige) kinderen de ziekte van Huntington is vastgesteld. De brochure bevat informatie voor uw huisarts of voor bijvoorbeeld de betrokken neuroloog, casemanager, fysio- of logopedist.

Voor kinderen en tieners
Voor kinderen en tieners

De Vereniging van Huntington heeft specifiek voor kinderen en tieners informatiemateriaal opgenomen in haar webwinkel. Of om zelf te lezen, of om voorgelezen te worden.

Kontaktblad
Kontaktblad

Wanneer u lid bent van de vereniging ontvangt u driemaal per jaar ons Kontaktblad. U kunt ook losse exemplaren aanschaffen via onze webwinkel.

Boeken
Boeken

In onze webwinkel vindt u boeken over de ziekte van Huntington bestemd voor de professionele zorgverlener maar ook voor mensen die in de thuissituatie te maken hebben met deze ziekte.

Folders & Brochures
Folders & Brochures

De vereniging geeft meerdere boeken, folders en brochures uit, zowel voor degenen die niet in deze ziekte gespecialiseerd zijn als ook voor de professionele hulpverlener.

Vereniging van Huntington is aangesloten bij