Deelname aan media-activiteiten

Regelmatig krijgt de Vereniging het verzoek om mensen te vinden die graag mee zouden willen werken aan een media-activiteit, zoals een tv-programma of een interview in een blad.

Elke keer weer is een oproep een zoektocht om mensen te vinden die mee willen doen. Dit kost veel tijd. Tijd die er vaak niet is vanwege een deadline van een programma of een blad. Jammer, aangezien er ook een mogelijkheid is om dit te voorkomen, door van tevoren een bestand te hebben met namen van mensen die we zouden kunnen benaderen.

Als u het belangrijk vindt, dat de media aandacht schenkt aan de ziekte van Huntington en het lijkt u wel wat om mee te werken aan bijvoorbeeld een tv-programma of een artikel in een blad, geef u dan vrijblijvend op bij het Landelijk Bureau voor de Vereniging van Huntington in Den Haag.

Stuur een mailtje met uw (adres)gegevens naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., maar bellen kan natuurlijk ook. Het Landelijk Bureau is op werkdagen tijdens kantooruren te bereiken op telefoonnummer 070 314 88 88. U mag zelf aangeven wat u wel of niet zou willen, bijvoorbeeld wel anoniem in een blad, maar niet op tv. U bepaalt ook zelf of u wel of niet ergens aan deel wilt nemen. Uiteraard worden al uw gegevens vertrouwelijk behandeld.

 

 

Vereniging van Huntington is aangesloten bij