Inschrijven Nieuwsbrief

Op deze pagina

We rijden door een mooie omgeving en komen aan bij Piet Plezier. Meteen bij binnenkomst zien we verschillende bekende gezichten en worden we ontvangen met koffie en een Mastenbolleke, wat wel lekker is na een tijd in de auto. Ook maken we kennis met wat nieuwe gezichten en dat is altijd erg leuk. 

Mijn naam is Heleen en ben risicodrager. Samen met mijn moeder (gendrager), vader en een goede vriendin zijn we naar een contactdag geweest in Kraggenburg. Een mooie locatie gelegen in de Noordoostpolder. Voor mij was het de 2e keer dat ik een contactdag bezocht, voor mijn ouders de eerste keer. Mijn moeder heeft een drempel is overwonnen.

Toen we tegen tienen bij Merselo aan kwamen rijden, miezerde het een beetje. Het dorpje leek op een zwart-wit ansichtkaart uit de jaren zestig, het leek wel een déjà vu. In zo’n soort dorp ben ik opgegroeid, misschien is Merselo iets kleiner dan mijn oude woonplaats maar het ademde ongeveer dezelfde sfeer uit. Weinig opsmuk, ’n kerkje, ’n molen, ’n paar straatjes met nieuwbouw en veel ruimte en weilanden rondom de kern. Prachtig zo’n dorpje in de Peel. Mijn grootvader kwam ook uit deze streek en in gedachten zie ik hem hier rondlopen.

Vereniging van Huntington is aangesloten bij