Inschrijven Nieuwsbrief

De Vereniging van Huntington heeft verschillende folders, brochures en boeken in haar webwinkel ondergebracht. Deels zijn zij te downloaden, anderen tegen kostprijs te bestellen.

Alle uitgaven kunt u eenvoudig bestellen via deze module. Vervolgens wordt uw bestelling doorgezonden naar het Landelijk Bureau van de Vereniging.
Voor betaling mailt het Landelijk Bureau u een factuur toe. Verzending van de bestelling geschiedt na betaling van deze factuur. Wij verzoeken u het betalingskenmerk, vermeld op de factuur, over te nemen. De prijzen van het informatiemateriaal zijn excl. verzendkosten (volgens tarieven PostNL).

 

Pagina 2 van 2
Resultaten 25 - 25 van 25

Voor de professionele hulpverlener

Voeding: Voeding en de ziekte van Huntington, een praktische handleiding

Een praktische handleiding voor artsen, verpleegkundigen, diëtisten, logopedisten etc. die betrokken zijn bij de zorg van Huntingtonpatiënten.

Dit boek wil vooral een praktisch boek zijn – voorzien van casuïstiek- voor alle hulpverleners. De auteurs van dit boek zijn of waren allen werkzaam op een gespecialiseerde unit voor Huntingtonpatiënten in een verpleeghuis. Aan de hand van literatuur en praktische ervaring maken zij, ieder vanuit hun eigen invalshoek, inzichtelijk wat er gebeurt bij Huntingtonpatiënten op het gebied van voeding.

Uitgave: eerste druk, najaar 2000

€ 4,95
Pagina 2 van 2

Vereniging van Huntington is aangesloten bij