Inschrijven Nieuwsbrief

Error : Please select some lists in your AcyMailing module configuration for the field "Schrijf automatisch in op" and make sure the selected lists are enabled

Reisadvies: Reizen met een Huntingtonpatiënt

Array

Reizen met een Huntingtonpatiënt

Iedereen heeft het wel eens nodig om te ontsnappen aan de sleur van het dagelijkse leven en op reis te gaan. Het wordt een uitdaging als de reisgenoot een zieke is zoals bijvoorbeeld een Huntingtonpatiënt. En die uitdaging wordt nog groter naarmate de ziekte verder gevorderd is. Van te voren alles goed plannen kan nuttig zijn om de patiënt aan de nieuwe omgeving te laten wennen en het reizen te vergemakkelijken. In dit artikel vind je een aantal nuttige tips en werkwijzen om meer te genieten van je reis.

Dit artikel is gebaseerd op een publicatie in het blad van de Huntington Society of Canada in 2017 en werd door de Belgische Liga vertaald. Houd er daarom rekening mee dat het artikel op enkele punten aangepast kan zijn aan omstandigheden in België. In bredere zin zijn de tips uiterst waardevol ook voor reizen met patiënten woonachtig in Nederland.

Dit artikel is alleen te downloaden. Klik daarom op Reizen met een Huntingtonpatiënt.

Vereniging van Huntington is aangesloten bij