Inschrijven Nieuwsbrief

Error : Please select some lists in your AcyMailing module configuration for the field "Schrijf automatisch in op" and make sure the selected lists are enabled

In onze webwinkel vindt u boeken over de ziekte van Huntington bestemd voor de professionele zorgverlener maar ook voor mensen die in de thuissituatie te maken hebben met deze ziekte.

 In de webwinkel zijn de meest populaire boeken:

20201009 093649 kleinDe ziekte van Huntington en verwante erfelijke neuropsychiatrische aandoeningen

Auteurs: E.L. Vervoort en F.J. van Zuuren

Het boek is in de eerste plaats bestemd voor hulpverleners binnen de GGZ, die in contact komen met iemand uit een Huntington gezin. Echter, de heldere en eenvoudige schrijfstijl maakt dat het boek door iedereen gelezen kan worden die geïnteresseerd is in en enigszins ingevoerd is in deze materie.

 

Hurry up and WaitHurry Up and Wait: Jouw gids bij het omgaan met de ziekte van Huntington

Auteur: Jim Pollard

Dit boek is een weergave van inzichten, oefeningen, concepten, observaties en ideeën die ontstaan zijn na vele jaren doorgebracht te hebben met mensen in de gevorderde fase van de ziekte. Het groepeert de ervaringen opgedaan gedurende vele jaren door mantelzorgers en professionele zorgverleners. Deze ervaringen kunnen voor u een hulp zijn bij de thuiszorg. Vergeet echter niet dat zorgen voor iemand met de ziekte van Huntington complex is en blijft, ook na het lezen van dit boek.

 

Vereniging van Huntington is aangesloten bij