Inschrijven Nieuwsbrief

Error : Please select some lists in your AcyMailing module configuration for the field "Schrijf automatisch in op" and make sure the selected lists are enabled

iStock 626254710 vs.2 kleinEen hele bijzondere en emotionele dag! Ladies Circle Nederland maakt opbrengst bekend van twee jaar lang actie voeren voor de ziekte van Huntington!

Met het thema ‘Zuur hè’ voerden de Ladies twee jaar lang actie De bijna 1000 leden van Ladies’ Circle Nederland hebben zich de afgelopen twee jaar met volle overgave ingezet om een prachtig bedrag op te halen voor zowel de Vereniging van Huntington als het Campagne Team Huntington. Met het happen in een citroen werd de actie op 28 mei 2022 tijdens de ALV van de Ladies officieel afgetrapt.

Twee jaar later werd onder leiding van radiodiskjockey Jan Willem Roodbeen en tijdens een feestelijke bijeenkomst in Leerhotel het Klooster in Amersfoort, de eindstand bekend gemaakt. Een moment waar een zaal vol met dames, en een enkele heer, helemaal stil van werden. Het gigantische projectiescherm toonde het ongelooflijke bedrag van maar liefst € 242.630, voor iedere organisatie € 121.315.

Bestemming

Het Campagne Team Huntington bestemt dit bedrag voor onderzoek naar de ziekte van Huntington; de Vereniging van Huntington maakt met deze opbrengst onderzoek mogelijk naar online ondersteuning van mantelzorgers via het project ‘Huntington Partner in Balans’ en naar begeleiding van stellen die een toekomst met Huntington tegemoet gaan via de ‘Houd-me-Vast Training’.

Vreugde  

We zijn de Ladies onwijs dankbaar voor alles wat ze hebben gedaan! Hun gedrevenheid maakt het mogelijk dat toponderzoekers aan de slag kunnen om zorg rondom de ziekte van Huntington te verbeteren en om te proberen de ziekte een halt toe te roepen! Het bedrag op het projectiescherm steeg onder luid applaus van bijna 190 aanwezige dames via een bedrag van € 123.120  naar een totale waarde van maar liefst €242.630, voor iedere organisatie € 121.315.

 

Vereniging van Huntington is aangesloten bij