Inschrijven Nieuwsbrief

Error : Please select some lists in your AcyMailing module configuration for the field "Schrijf automatisch in op" and make sure the selected lists are enabled

iStock 626254710 vs.2 kleinLadies' Circles Nederland zet zich twee jaar lang in om geld in te zamelen en de ziekte van Huntington meer bekendheid te geven. Met happen in een citroen is de actie op 28 mei 2022 afgetrapt.

De Ladies omschrijven op hun website hun actie als volgt: 'Het bijten in een citroen geeft een van de symptomen weer van de ziekte van Huntington. Je gezicht vertrekt en maakt ongecontroleerde bewegingen. Dit is nog maar een klein deel van de ziekte, zuur hè?'

Ladies' Circle Nederland gaat zich hard maken om €400.000 op te halen. Met dit geld willen zij educatie en ondersteuning voor gezinnen mogelijk maken die te maken krijgen met de ziekte van Huntington. Daarnaast zamelen ze dit geld in voor onderzoek naar een geneesmiddel voor deze slopende ziekte.

De Ladies' Circle

Ladies’ Circle is een serviceclub, een vereniging voor actieve betrokken vrouwen tot en met 45 jaar. Door heel Nederland zijn er meer dan 70 Circles met bijna 1000 leden. Elk jaar komen er nieuwe Ladies’ Circles bij. Onder het motto Vriendschap en Service zetten zij zich in voor ondersteuning van goede doelen. Dat kan door het inzamelen van geld en door handen-uit-de-mouwen activiteiten. De Ladies houden zowel lokale als landelijke acties. Ook kan je hen steunen door het kopen van producten in de webshop of door het doen van een donatie.

Citroen 7Wat kan je zelf doen? 

  • De Ladies hebben een webshop waar je handige artikelen kunt kopen die direct bijdragen aan deze actie.
  • Kom zelf in actie! Verzin een leuke activiteit waarmee je geld ophaalt of kijk of er in de buurt een Ladies' Circle is die jou kan ondersteunen. Alles is goed en alle kleine beetjes helpen!
  • Wil je als bedrijf je hard maken voor Huntington? Dan zijn de Ladies er om je te helpen! Stuur een bericht naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en zij nemen zo snel mogelijk contact met je op.
  • Word vrijwilliger bij de Vereniging van Huntington via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of het Campagneteam Huntington via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Vereniging van Huntington is aangesloten bij