Inschrijven Nieuwsbrief

Error : Please select some lists in your AcyMailing module configuration for the field "Schrijf automatisch in op" and make sure the selected lists are enabled

De Vereniging organiseert al vele jaren een Vakantieweek voor Huntingtonpatiënten. Gasten kunnen een week lang genieten van een geheel verzorgde vakantie in vakantiehotel IJsselvliedt in Wezep.

Dankzij een anonieme gift en een kleine eigen bijdrage van de deelnemers zelf, kunnen 25 gasten een week lang genieten van een geheel verzorgde vakantie in het volledig aangepaste vakantiehotel Hotel IJsselvliedt in Wezep bij Zwolle. Naast de vakantie voor de gast betekent dit ook een stukje rust voor het thuisfront en geeft dubbel belang aan deze activiteit.

IJsselvliedt

Hotel IJsselvliedt
In Gelderland, aan de rand van Wezep, ligt op het landgoed IJsselvliedt het gelijknamige hotel. Het bijna tweehonderd jaar oude herenhuis wordt omringd door tweehonderd hectare grond met boerderijen, tuinen, visvijvers en bossen. In de tuin bevindt zich een bijgebouw, de Oranjerie. Voor de liefhebbers is er een snookertafel en een jeu-de-boules-baan. De Oranjerie heeft een omheind terras waar u uit de wind van de zon kunt genieten; ook in het najaar. In het prieel kunt u genieten van de prachtige tuin. Verder beschikt het hotel over een souvenirwinkel, een schoonheidssalon en een uitgebreide bibliotheek.

 

Overdag worden gezellige uitstapjes gemaakt in de omgeving. Ook ’s avonds wordt er leuke ontspanning aangeboden in de gezellige huiskamer. Voor iedere gast is er een vrijwilliger aanwezig om hulp te bieden waar dat nodig is.

Kamers
Het hotel beschikt over een klein aantal éénpersoons kamers en meerdere tweepersoons kamers. Alle kamers zijn aangepast voor mindervaliden en een aantal kamers hebben een plafondtillift. De kamers hebben een aangepaste douche, toilet en wastafel en in elke kamer is een personen alarmsysteem.

Kosten
De kosten voor deze vakantie bedragen € 360,00. Wij adviseren u een reis-, bagage- en een annuleringsverzekering af te sluiten. Dit om eventuele kosten te voorkomen.

Voor het vervoer van en naar dit vakantiehotel in Wezep moet u zelf zorgen. Verder komt er nog wat zakgeld bij voor een kaartje, ijsje, drankje, entree bij uitstapjes e.d.

Heeft u belangstelling?
Meldt u zich dan telefonisch of per e-mail aan bij het Landelijk Bureau: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Er kunnen maximaal 25 gasten deelnemen aan deze vakantie. Aanmelding vindt plaats op volgorde van binnenkomst en gasten die voor het eerst deelnemen, hebben voorrang op mensen die al eens mee geweest zijn. Na aanmelding ontvangt u een vragenformulier en verdere informatie over de vakantieweek. Notabene: indien een gast in een zorginstelling verblijft, verzoeken wij de EVV-er het vragenformulier in te vullen.

Voor meer informatie en voor aanmelding kunt u bellen of mailen naar het Landelijk Bureau: 033-303 28 00 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

 

Vereniging van Huntington is aangesloten bij