(Periodieke) giften

Met een gift aan de Vereniging van Huntington steunt u niet alleen onze Vereniging, maar kunt u tevens de nodige belasting besparen. De Vereniging van Huntington is ANBI-geregistreerd (Algemeen Nut Beogende Instelling). Daardoor hoeven wij bij giften of nalatenschappen geen of weinig successie- of schenkingsrechten af te dragen. Voor u is uw gift aftrekbaar van de belasting. Dat voordeel kan zowel van toepassing zijn bij een gewone gift als bij periodieke giften. Voor gewone giften geldt er een drempel, periodieke giften zijn volledig aftrekbaar. Voor meer informatie kunt u kijken op de website van de Belastingdienst..

U kunt ook op een andere manier de vereniging financieel ondersteunen:

U kunt uw gasten (verjaardag, huwelijksfeest) vragen om hun cadeau in de vorm van een gift aan de vereniging over te maken. En denkt u ook eens aan een inzamelingsactie naar aanleiding van een jubileum, afscheid, een afstuderen of promotie. Ook kunt u bijvoorbeeld (een deel van ) uw eindejaarsuitkering schenken. Maar ook een verdrietige aanleiding biedt een zinvolle manier om uw betrokkenheid te tonen.

De vereniging steunt ook verschillende initiatieven zoals de Dam tot Dam loop, en kan bijvoorbeeld bijdragen met posters, flyers, kaarten, informatiemateriaal en collectebussen. Neem dan contact op met het Landelijk Bureau Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Uw gift kunt u overmaken op NL98 INGB 0000 3096 26 t.n.v. Vereniging van Huntington.
Wilt u uw gift een bijzondere bestemming meegeven, zoals bijvoorbeeld wetenschappelijk onderzoek, vermeld dit bij uw overboeking. Wij zorgen ervoor dat uw bijdrage voor dit doel wordt aangewend.

Vereniging van Huntington is aangesloten bij