Er zijn verschillende manieren om de Vereniging financieel te ondersteunen, manieren die u misschien nog niet hebt overwogen of waarvan u niet wist dat het mogelijk was. Hoe klein of groot de initiatieven ook zijn, we waarderen het zeer dat mensen onze Vereniging een warm hart toedragen.

Het 123inkt.nl cartridge recycle programma

Lege cartridges zijn geld waard! Voor u of voor een goed doel!

Computers, printers en dus ook cartridges zijn niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Maar cartridges raken op en ons milieu verdient het om deze lege cartridges te recyclen. Maar er is meer mogelijk. Met het 123.inkt.nl Cartridge recycle programma kunt u niet alleen uw eigen portemonnee blij maken, maar kunt u ook de Vereniging van Huntington steunen.

Het 123inkt.nl recycleprogramma biedt u namelijk de mogelijkheid om eenvoudig en kosteloos uw inktcartridge in te leveren tegen hoge vergoedingen!

U kunt ervoor kiezen om deze vergoeding te gebruiken als korting bij een volgende bestelling, maar u kunt de vergoeding ook doneren aan een door uzelf gekozen goed doel.123inkt steunt met het recycleprogramma al meer dan 500 goede doelen! Klik hier voor meer informatie over de recycle procedure.

Recycle en steun ons!

Vereniging van Huntington is aangesloten bij