Inschrijven Nieuwsbrief

Natasja Froger 1Voor het programma Five Days Inside heeft Natasja Froger de laatste week van oktober doorgebracht bij De Kloosterhoeve in Raamsdonksveer, een zorglocatie van De Riethorst Stromenland. Dit was een bijzondere ervaring voor klanten en medewerkers van de locatie. Bovendien is het een mooie kans om het grote publiek te laten zien wat de ziekte van Huntington inhoudt en om aandacht te vragen voor onderzoek en de uitdagingen waar wij voor staan. De uitzending is 7 januari  2020 om 21.30 uur bij RTL4.


Natasja: 'Je verblijft vijf dagen en nachten in een kliniek. Je slaapt en eet met de bewoners en drinkt ’s avonds een kopje thee met de nachtzuster. Hierdoor zit je volledig in de materie. Het raakt je echt tot op het bot’.

Naast Natasja Froger verblijven ook Angela Groothuizen en Caroline Tensen los van elkaar vijf dagen en vier nachten in diverse zorginstellingen om te zien hoe alles reilt en zeilt. De cliënten, patiënten en het (vrijwillige) personeel nemen de presentatrices stuk voor stuk mee in hun bijzondere dagelijks leven. Overdag registreert een cameraploeg alle ups-and-downs. In de avond en nacht filmen Angela, Caroline en Natasja zelf alles wat ze meemaken.

 

Wanneer te zien?
De aflevering van Natasja 's ‘Five Days Inside’ in de Kloosterhoeve  is dinsdag 7 januari 2020 te zien om 21.30 uur bij RTL 4. Meer informatie: Persbericht RTL

Vereniging van Huntington is aangesloten bij