Inschrijven Nieuwsbrief

Topaz Overduin biedt ‘PPEP4All’ aan, een trainingsprogramma voor mensen met de ziekte van Huntington en hun partner/mantelzorgers.

Het doel van dit trainingsprogramma is te leren omgaan met de psychologische en sociale problemen  -waar vrijwel iedere (chronisch) zieke en zijn omgeving mee te maken krijgt- en daardoor de kwaliteit van leven positief te beïnvloeden. De focus ligt op mogelijkheden in plaats van op beperkingen, op acceptatie en op het bevorderen van de autonomie en zelfredzaamheid. Alhoewel het programma bedoeld is voor mensen met de ziekte van Huntington én hun partner/mantelzorger, kunt u zich ook alleen opgeven.

Hoe ziet het programma eruit?
Het programma bestaat uit acht bijeenkomsten die in principe allemaal bezocht moeten worden. Er zijn twee aparte groepen: één voor de patiënten en één voor de partners/mantelzorgers. De bijeenkomsten van deze groepen vinden wel gelijktijdig plaats.

Wanneer en waar?
De trainingen worden in het voorjaar gehouden op woensdagavond: 16 januari, 30 januari, 13 februari, 27 februari, 13 maart, 27 maart, 10 april en 24 april 2019.
De trainingen vinden plaats in Topaz Overduin, Nachtegaallaan 5 te Katwijk van 19.00 tot 21.00 uur.
De kosten die aan het trainingsprogramma zijn verbonden bedragen € 40,00.p.p. Dit is inclusief boeken en koffie/thee

.(red. Neem voor  nieuwe data contact op te nemen met Topaz Overduin).

Voor meer informatie, klik hier

Eén van de deelnemers van afgelopen jaar, Lynette van der Burg, wilde graag haar ervaringen delen over dit programma. Lees haar verhaal hier.

Vereniging van Huntington is aangesloten bij