Inschrijven Nieuwsbrief

Error : Please select some lists in your AcyMailing module configuration for the field "Schrijf automatisch in op" and make sure the selected lists are enabled

Om betere behandelingen voor de ziekte van Huntington (ZvH) te ontwikkelen, moeten we deze ziekte beter begrijpen en gebruik maken van observationele studies van iedereen die door deze ziekte getroffen is.

Wie kunnen er deelnemen?

125291498 3790291394365617 4468872068380762208 nAllereerst iedereen die door de ziekte van Huntington getroffen is of waarbij de ziekte in de familie voorkomt. Daarnaast zoeken we ook personen die geen drager van de ziekte van Huntington zijn en die niet uit een Huntingtonfamilie komen.

Wat houdt deelname aan Enroll-HD in?
Deelnemers worden gevraagd om jaarlijks langs te komen voor onderzoek. In Nederland kan je als deelnemer aan ENROLL-HD op verschillende locaties terecht voor dit jaarlijkse onderzoek. Er worden vragen gesteld over uw gezondheid, algeheel functioneren, mentaal welbevinden en er worden een aantal beweeg- en denktaken afgenomen. Daarnaast wordt u gevraagd enkele vragenlijsten in te vullen en wordt er bloed bij u afgenomen. Het bezoek duurt gemiddeld anderhalf uur tot twee uur. Meer informatie vindt u in dit webinar ENROLL-HD 16 november 2020.

 

 Contact

Geïnteresseerde deelnemers kunnen contact opnemen met dr.Rob Haselberg, Bestuurslid van de Vereniging van Huntington (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Hij kan u verder informeren over de procedure en het voor u dichtstbijzijnde centrum waar het onderzoek plaatsvindt.

Meer informatie

Meer praktische informatie over ENROLL-HD vindt u in de weergave van dit webinar ENROLL-HD 16 november 2020

 

 

 

Vereniging van Huntington is aangesloten bij