Voor de vakantieganger met een mobiliteitsbeperking  geven wij hier enkele vakantiemogelijkheden in binnen- en buitenland. 

Rolstoelvriendelijke vakantieparken

Vakantie 4Op Bungalowparkoverzicht.nl vindt u een complete lijst van Nederlandse bungalowparken die rekening houden met fysieke beperkingen van bezoekers. Deze parken zijn met de rolstoel toegankelijk en hebben een aangepaste keuken, badkamer, of bijvoorbeeld geen drempels.

Recreatiepark de Tolplas ligt in het prachtige buitengebied van de gemeente Hellendoorn, op de grens van het mooie Twente en Salland. Het is een bosrijke omgeving met vele heidevelden.

De Twentse Hoeve is een geheel nieuwe, op duurzame wijze gebouwde groepsaccommodatie. De appartementen zijn geschikt voor grotere groepen zoals (families, (zorg)- instellingen, bedrijfsuitjes etc.) waarbij de appartementen onderverdeeld zijn naar een capaciteit voor 12-, 14-, of 18 personen.
De 14 persoonsaccommodatie is geschikt voor mindervaliden. Hier staan 2 of 4 hoog/laag bedden in. Voor de eventuele lichamelijke verzorging zal men wel zelf zorg mee moeten nemen.

Vakantie verweg 1Vakantie verweg 2Buitengewoon Reizen richt zich op alle soorten van reizen en vakanties. Ze zijn ook gespecialiseerd in individuele reizen voor mensen met een mobiliteitsbeperking. Over de hele wereld bieden zij rolstoelaangepaste hotels, appartementen en villa’s aan. Daarnaast kunnen zij uw vlucht naar uw bestemming verzorgen, assistentie op de luchthavens en bieden zij op een groot aantal locaties ook hulpmiddelen en aangepaste transfers.

Vereniging van Huntington is aangesloten bij