Inschrijven Nieuwsbrief

Vakantieweek Vereniging van Huntington in week 40 van 2022

Van oktober 03, 2022 13:00 tot oktober 08, 2022 13:00
Categorieën: Vakantieweek
Hits: 2780

ijsselvliedtDe Vereniging organiseert al vele jaren een Vakantieweek voor Huntingtonpatiënten. Dankzij een anonieme gift en een kleine eigen bijdrage van de deelnemers zelf (€360 in 2022), kunnen 25 gasten een week lang genieten van een geheel verzorgde vakantie in het volledig aangepaste vakantiehotel Hotel IJsselvliedt in Wezep bij Zwolle. Naast de vakantie voor de gast betekent dit ook een stukje rust voor het thuisfront en geeft dubbel belang aan deze activiteit.

Hotel de IJsselvliedt
In Gelderland, aan de rand van Wezep, ligt op het landgoed IJsselvliedt het gelijknamige hotel. Het bijna tweehonderd jaar oude herenhuis wordt omringd door tweehonderd hectare grond met boerderijen, tuinen, visvijvers en bossen. Een ideale vakantielocatie!

Heeft u belangstelling?

Meldt u zich dan telefonisch of per e-mail aan bij het Landelijk Bureau (zie hieronder). Er kunnen maximaal 25 gasten deelnemen aan deze vakantie. Aanmelding vindt plaats op volgorde van binnenkomst en gasten die voor het eerst deelnemen, hebben voorrang op mensen die al eens mee geweest zijn. Na aanmelding ontvangt u een vragenformulier en verdere informatie over de vakantieweek. 

Corona maatregelen

We hopen dat we de corona pandemie achter ons hebben gelaten. Wanneer dat onverhoopt toch niet zo zou zijn, dan berichten we u natuurlijk over de dan geldende maatregelen.

Meer informatie

Voor meer informatie en voor aanmelding kunt u bellen of mailen naar het Landelijk Bureau: Nanneke Brummer: 06 1118 5645 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Eigen bijdrage

Indien de hoogte van de eigen bijdrage u verhindert om deel te nemen, neemt u dan ook even contact op met het Landelijk Bureau.

 

 

 

 

Vereniging van Huntington is aangesloten bij