Inschrijven Nieuwsbrief

Error : Please select some lists in your AcyMailing module configuration for the field "Schrijf automatisch in op" and make sure the selected lists are enabled

Jeugd: Spreken met kinderen over de ziekte van Huntington

Array
€ 2,50

Spreken met kinderen

Iedereen heeft zijn eigen manier om met de ziekte van Huntington om te gaan, maar er zijn ook heel wat gelijkenissen in de manier waarop verschillende gezinnen de aanwezigheid van een chronische ziekte in hun leven een plaats geven. Door haar ervaring met deze gezinnen, vertelt Bonnie L. Hennig over de manier waarop men een gesprek over de ziekte van Huntington kan aangaan met kinderen uit een Huntingtonfamilie.

Deze brochure kan zowel besteld als gedownload worden. De versie die digitaal beschikbaar is, is de oorspronkelijke versie uit 2008. Wilt u deze brochure downloaden, klik dan op: Spreken met kinderen over de ziekte van Huntington. Het boekje dat u hieronder kunt bestellen, is een herziene uitgave uit 2017.

Een uitgave van de Huntington Liga vzw. (juni 2008) Uit -Samen op weg met kinderen uit een Huntingtongezin-, geschreven door Bonnie L. Hennig, MSW, LCSW (2003). Herziene uitgave 2017. 35 pp's.

Vereniging van Huntington is aangesloten bij