Inschrijven Nieuwsbrief

HDYO, de Engelstalige website van de Huntington's Disease Youth Organization, biedt steun aan jonge mensen die te maken hebben met de ziekte van Huntington.

HDYO home pageDe HDYO website voor jongeren biedt steun aan jonge mensen over de hele wereld (kinderen, tieners en jongvolwassenen). Ook voor ouders, vrienden en professionals is het de moeite waard om deze website te bezoeken. De website bevat ook informatie over de Jeugdvorm.

HDYO groepDe HDYO organisatie wordt helemaal gerund door jongeren voor jongeren. Of het nu het HDYO bestuur is, dat bestaat uit jonge mensen uit ZvH families, of de HDYO-vertalers die al het HDYO-materiaal vertalen - het zijn jonge mensen, die betrokken zijn en de kern vormen van alles wat HDYO doet. Bij HDYO zijn ze er trots op dat ze steeds meer jonge mensen de kans kunnen geven om mee te doen met de organisatie.

 Nederlandstalige versie

De HDYO website heeft lang een Nederlandstalige versie gekend, maar werd niet meer onderhouden. Deze versie is eind 2021 verwijderd. De website is beschikbaar in het Engels, Duits, Spaans, Frans, Italiaans , Noors en Portugees.

 

 

HDYO heeft de steun van onze vereniging

De website ontwikkeld door en voor jongeren heeft de steun van onze en tal van andere Huntington verenigingen over de hele wereld. De informatie op deze site is betrouwbaar en gecontroleerd door een feedbackteam van specialisten op het gebied van de ziekte van Huntington.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vereniging van Huntington is aangesloten bij