Inschrijven Nieuwsbrief

Error : Please select some lists in your AcyMailing module configuration for the field "Schrijf automatisch in op" and make sure the selected lists are enabled

HDYO, de Nederlandstalige website van de Huntington's Disease Youth Organization, biedt steun aan jonge mensen die te maken hebben met de ziekte van Huntington.

HDYO home pageDe HDYO website voor jongeren biedt steun aan jonge mensen over de hele wereld (kinderen, tieners en jongvolwassenen). Ook voor ouders, vrienden en professionals is het de moeite waard om deze website te bezoeken. De website bevat ook informatie over de Jeugdvorm.

De website is deels in het Nederlands vertaald. Om daar naar toe te gaan, klik dan rechtsboven op de HDYO website op:

Kies taal

 

Taal Nederlandsen klik vervolgens op het linker symbool voor het kiezen van een andere taal en scroll naar beneden en klik op 'Dutch' (Nederlands).

De HDYO organisatie wordt helemaal gerund door jongeren voor jongeren. Of het nu het HDYO bestuur is, dat bestaat uit jonge mensen uit ZvH families, of de HDYO-vertalers die al het HDYO-materiaal vertalen - het zijn jonge mensen, die betrokken zijn en de kern vormen van alles wat HDYO doet. Bij HDYO zijn ze er trots op dat ze steeds meer jonge mensen de kans kunnen geven om mee te doen met de organisatie.

 HDYO biedt betrouwbare informatie!

De website ontwikkeld door en voor jongeren heeft de steun van onze en tal van andere Huntington verenigingen over de hele wereld. De informatie op deze site is betrouwbaar en gecontroleerd door een feedbackteam van specialisten op het gebied van de ziekte van Huntington.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vereniging van Huntington is aangesloten bij