Inschrijven Nieuwsbrief

Error : Please select some lists in your AcyMailing module configuration for the field "Schrijf automatisch in op" and make sure the selected lists are enabled

Ben jij opgegroeid met een ouder met Huntington? En ben je nu tussen de 18 en 35 jaar?

  • Doe dan mee aan een online vragenlijst om ervaringen en behoeften van kinderen die zijn opgegroeid met een ouder met de ziekte van Huntington in kaart te brengen.
  • Welke veranderingen heb je gemerkt tijdens je kindertijd of jeugd, heb je ondersteuning gemist of waar had je behoeften aan? Door hier meer inzicht in te krijgen kunnen we de ondersteuning beter afstemmen op behoeften van kinderen in gezinnen met Huntington.
  • Met tijdige en passende ondersteuning kan de kans op een gezonde ontwikkeling worden vergroot en kunnen problemen op latere leeftijd mogelijk voorkomen worden.

Er is weinig bekend over ervaringen van kinderen die opgroeien bij een ouder met de ziekte van Huntington en over hun emotionele, relationele en sociale behoeften. Jouw antwoorden kunnen bijdragen aan psychologische en maatschappelijke zorg die is afgestemd op de behoeften van kinderen in gezinnen met Huntington. Met tijdige en passende zorg kan de kans op een gezonde ontwikkeling worden vergroot en kunnen problemen op latere leeftijd mogelijk voorkomen worden.

Wil je de vragenlijst invullen? Stuur dan een mail naar Maud Daemen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wil je eerst nog vragen aan Maud stellen, dan kan dat natuurlijk ook.

 

 

 

Vereniging van Huntington is aangesloten bij