Inschrijven Nieuwsbrief

Error : Please select some lists in your AcyMailing module configuration for the field "Schrijf automatisch in op" and make sure the selected lists are enabled

Woensdag 16 maart 2022

Tijdstip 19:30 uur - 21:30 uur (inloop 19:00 uur). Gratis entree, koffie, thee en versnaperingen.

Met als thema: Opgroeien in een Huntingtongezin en omgaan met de wetenschap van erfelijkheid. Wat doet dit met je als kind en als volwassene?

Jacqueline stelt zich voor:

Ik ben Jacqueline en bijna 51 jaar. Ik ben opgegroeid in een Huntingtongezin. Mijn vader en zus hebben beiden de ziekte gehad. Ik ben geen gendrager, maar gebruik mijn ervaring  als kindercoach en ervaringsdeskundige voor kinderen die nu opgroeien in een Huntingtongezin. Ik zal jullie meenemen in mijn ervaringen, zowel uit mijn jeugd en nu als volwassene. Samen zullen we bespreken wat een kind in een Huntington gezin nodig heeft, vanuit uw perspectief en vanuit mijn ervaring. Als kindercoach ondersteun ik kinderen en ouders in dit proces. Het is bijzonder om mijn werk als kindercoach te mogen doen en te zien wat dit betekent voor de kinderen en ouders. Graag wil ik u hier meer over vertellen.

Lynette en Lucienne stellen zich voor:

Wij, Lynette en mijn dochter Luciënne, willen graag onze ervaringen delen over wat het betekent om in een Huntingtongezin te leven. Ik ben Lynette, 46 jaar, getrouwd met Jacques en moeder van twee kinderen. In maart 2010 kreeg mijn man Jacques de diagnose Huntington.

Ons verhaal vertel ik graag samen met dochter Luciënne, 19 jaar. Zij is van jongs af aan opgegroeid met de vele aspecten van het leven in een Huntingtongezin. Dit is medebepalend geweest voor keuzes in haar leven. We hebben in de afgelopen jaren al heel veel meegemaakt, Huntington raakt ons hele gezin.

We hopen dat we door het delen van onze pijn en zorgen, de moeilijke en de mooie momenten, anderen ook kunnen helpen en (h)erkenning kunnen bieden.

Er is voldoende ruimte voor vragen en om met elkaar in gesprek te gaan. HD Cafe Topaz 16 maart 2022 2

Aanmelden

Graag op tijd aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Adresgegevens

Topaz Overduin, Nachtegaallaan 5, 2225 SX Katwijk

www.huntingtonplein.nl; www.topaz.nl

 U bent van harte welkom! De koffie en thee staan klaar!

 

Wij treffen de coronamaatregelen die de overheid voor groepsvorming heeft ingesteld. In geval van aanscherping van deze maatregelen, informeren wij u tijdig.

 

 

 

Vereniging van Huntington is aangesloten bij