Inschrijven Nieuwsbrief

Error : Please select some lists in your AcyMailing module configuration for the field "Schrijf automatisch in op" and make sure the selected lists are enabled

Kinderwens, een belangrijk thema voor veel paren met een verhoogd risico op een kind met een erfelijke aandoening.

De ontwikkeling van een online keuzehulp

Het is bekend dat veel paren met een verhoogd risico op een kind met een erfelijke aandoening het moeilijk vinden om een beslissing te nemen rondom het krijgen van kinderen. Zij hebben behoefte aan extra voorlichting en ondersteuning. Om deze reden hebben een aantal samenwerkende universiteiten en de VSOP een online keuzehulp ontwikkeld. Zij zoeken nu vrijwilligers om de effectiviteit van deze keuzehulp te testen.

De keuzehulp geeft informatie over natuurlijke zwangerschap zonder specifiek genetisch onderzoek, prenatale diagnostiek, ook wel vruchtwaterpunctie of vlokkentest genoemd, de preïmplantatie genetische test, het gebruik van donor gameten, adoptie, pleegkinderen en het afzien van het krijgen van kinderen.

Wilt u zich aanmelden om deze online keuzehulp te testen?

Meld u dan aan bij Yil Severijns via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

 

Vereniging van Huntington is aangesloten bij