Stichting LEVENXL is op zoek naar jou!

Stichting LEVENXL is een stichting die mensen wil helpen betekenisvol te leven. Zij doen dit op een unieke manier. Zij zetten mensen, die een levensbedreigende ziekte (hebben gehad), in als coach, trainer en inspirator voor gezonde en zieke mensen. Meer over de stichting op www.levenxl.nu

Voor 2017 is Stichting LEVENXL een nieuw project gestart, 'Vereeuwigd', waarbij mensen met een levensbedreigende ziekte worden gefotografeerd door hele goede fotografen. Deze foto’s worden samen met het verhaal van de geportretteerde via een website en Social Media verspreid. Na een half jaar (maart) worden de foto’s verwerkt in een expositie en de foto’s cadeau doen aan de mensen of aan hun nabestaanden.

Voor deze site, waarop iedereen die levensbedreigend ziek is (geweest) zijn of haar verhaal kan vertellen en kunnen aangeven of zij in aanmerking willen komen voor een fotoshoot en/of mailcontact, wil men graag aandacht genereren. De site http://staging.eyefun.nl/levenxl/ is in aanbouw en gaat 3 september live.

Wil jij je verhaal delen als inspiratiebron en steun voor andere mensen, om dat mooie geschenk, het leven, nog bewuster en betekenisvoller te leven. Kijk dan eens op http://staging.eyefun.nl/levenxl/. We hebben jouw verhaal er graag bij!
Daarnaast krijg je de mogelijkheid om een fotoshoot met een professionele fotograaf te ervaren. Een aantal top fotografen doet al mee; waaronder Micky Hoogendijk, Patricia Steur, Govert de Roos en William Rutten.levenxl
Je bent van harte uitgenodigd ook je verhaal te vertellen in 1250 leestekens; je angst, boosheid, kracht en inzichten. Wil je meedoen of meer weten? Stuur dan een ingevuld format met en foto van jezelf (landscape) naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Ieder verhaal is waardevol!!

Vereniging van Huntington is aangesloten bij