Inschrijven Nieuwsbrief

Error : Please select some lists in your AcyMailing module configuration for the field "Schrijf automatisch in op" and make sure the selected lists are enabled

Wandeling Rare Straatnamen Enkhuizen

Van juni 08, 2024 11:00 tot juni 08, 2024 15:30

Rare Straatnamenwandeling

We volgen een deel van de Rare Straatnamenroute. Bedenkster Esther Keesman past de route voor ons aan. Deze wandeling voor lotgenoten duurt anderhalf uur en is geschikt voor mindervaliden, maar houd rekening met een bruggetje of helling.

Programma

  • 11:00 uur. We komen bij elkaar in Het Station Enkhuizen. Dit horecabedrijf bevindt zich in de oude restauratie van het monumentale NS-station en heeft een groot overdekt terras. We drinken wat, eten wat lekkers en maken kennis met elkaar.
  • 12:00 uur. Start van de wandeling o.l.v. gids Esther Keesman.
  • 13:30 uur. Na afloop van de wandeling lunchen we samen in restaurant De Eendracht (Westerstraat 84-86, 9 minuten lopen van het NS-station). Een mooie plek om ontspannen met elkaar te praten en ervaringen uit te wisselen.

Restaurant De Eendracht (gezamenlijke lunch na afloop van de wandeling)

De Eendracht EnkhuizenAan deelname zijn geen kosten verbonden behalve privé-uitgaven.

Leden kunnen hun partner of een introducee zonder extra kosten meenemen.

Aanmelden tot 31 mei via:

Het Landelijk Bureau van de Vereniging van Huntington:  Tel. 030 656 96 37 (ma-do tussen 10:00 en 14:30 uur) of per mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Geeft u ook het aantal personen door?

Meld je tijdig aan, want het maximum aantal deelnemers is twintig.

Bereikbaarheid

NS-station Enkhuizen is bereikbaar per trein en met de auto. Het parkeerterrein bij het NS-station is gratis. Zowel het NS-station als restaurant De Eendracht heeft een invalidentoilet.

 

We kijken ernaar uit kennis met u maken en ontmoeten u graag op 8 juni in restaurant Het Station in Enkhuizen.

 

Vereniging van Huntington is aangesloten bij