Gezocht: jongeren (15-30+jaar) die willen deelnemen aan media-activiteiten. Vind jij het belangrijk dat de media aandacht schenkt aan de ziekte van Huntington en lijkt het jou leuk om deel te nemen aan bijvoorbeeld een tv-programma of een interview in een blad? Geef je dan op!


Regelmatig krijgt het Landelijk Bureau het verzoek om jongeren te vinden die graag mee zouden willen werken aan een media-activiteit, zoals een tv-programma of een artikel in een blad. Het kost veel tijd om mensen te vinden die willen deelnemen aan een dergelijke activiteit. Als jij het belangrijk vindt dat de media aandacht schenkt aan de ziekte van Huntington en het lijkt jou leuk om mee te werken, dan kan je je vrijblijvend opgeven bij het Landelijk Bureau voor de Vereniging van Huntington.


Stuur een mailtje met je gegevens naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., maar bellen kan natuurlijk ook. Het Landelijk Bureau is op maandag, dinsdag en donderdag tussen 09.00 en 17.00 uur te bereiken op telefoonnummer 070 314 88 88.
Je mag zelf aangeven wat je wel of niet zou willen. Anoniem in een blad staan is natuurlijk anders dan met je gezicht op tv en het ene onderwerp spreekt je meer aan dan het andere. Bovendien betekent opgave niet verplichte deelname! Je bepaalt zelf of je wel of niet ergens aan deel wilt nemen. Uiteraard worden al jouw gegevens vertrouwelijk behandeld.


Alvast hartelijk dank voor je medewerking!

 

Vereniging van Huntington is aangesloten bij