Huntington Vakantieweek 2017

De Vereniging organiseert al vele jaren in samenwerking met het Nederlandse Rode Kruis een vakantieweek voor Huntingtonpatiënten. Dankzij een anonieme gift en een kleine eigen bijdrage van de deelnemers zelf, kunnen 25 gasten een week lang genieten van een geheel verzorgde vakantie. Naast de vakantie voor de gast betekent dit ook een stukje rust voor het thuisfront en geeft dubbel belang aan deze activiteit.

IJsselvliedtDe vakantie vond dit jaar plaats van maandag 11 september tot en met zaterdag 16 september in het volledig aangepaste vakantiehotel Hotel IJsselvliedt in Wezep bij Zwolle.

Ook dit jaar was de week een groot succes, alle gasten genoten van een mooie week samen met de vrijwilligers. Wilt u volgend jaar met ons mee, stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wij plaatsen u geheel vrijblijvend op de deelnemerslijst voor de Huntington Vakantieweek 2018 (ook in Hotel IJsselvliedt). Vanaf maart 2018 start de inschrijving voor de Vakantieweek 2018 officieel.

Vereniging van Huntington is aangesloten bij