Thematische netwerkbijeenkomsten Zorg Verandert
Programma Zorg Verandert is er voor iedereen die zorg of ondersteuning nodig heeft én voor hun naaste omgeving, zoals mantelzorgers en vrijwilligers. Zorg Verandert heeft tot doel dat mensen meer grip krijgen op hun eigen situatie en op het vinden van passende oplossingen voor hun leven. Dat doet het programma op diverse manieren. Met bijeenkomsten, informatie en inspiratie, en het signaleren van knelpunten. Zorg Verandert is een samenwerkingsverband van twaalf cliënten-, patiënten- en belangenorganisaties. Kijk voor meer informatie en de data van de bijeenkomsten in uw regio op de website: www.zorgverandert.nl

 

2018

November

Vrijdag 9 november: Symposium DHDRN
Het symposium wordt gehouden bij uniQure tegenover het AMC Amsterdam. Zoals gebruikelijk zijn er geen kosten voor registratie of eten en drinken.

Het programma volgt maar is van 10.30 - 17.00 uur, met koffie vanaf 10.00 uur en eindigend met drankjes. Na afloop kan er nog met elkaar gedineerd worden (op eigen kosten). Registreer u door een e-mail te sturen naar Claudia Rhebergen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met uw naam (namen) en ook of u naderhand een informeel diner wilt bijwonen.

Voor meer informatie, klik hier of bezoek de website van het DHDRN: www.huntingtonresearch.nl

Woensdag 21 november: HD-Café Topaz
Goed en gezond eten met Huntington; hoe doe je dat?
Dat gezond eten belangrijk is dat weten we allemaal. In de media wordt veel gesproken over wat gezond is en elke week duikt er ergens een nieuw advies op. Bij de ziekte van Huntington vraagt het lichaam om gezonde voeding met een extraatje.

Tijdens dit HD-café geven de diëtisten uitleg over de basis voeding bij Huntington en ze laten zien waar iemand met de ziekte van Huntington extra op kan letten.
Tevens wordt er een update gegeven over de laatste onderzoeksmethoden van de diëtist.
Sprekers: Fleur Veldkamp en Paul de Vreede

Dit HD-café wordt verzorgd door de diëtisten van Overduin Fleur en Paul. Samen hebben zij ruime ervaring in het behandelen van mensen met de ziekte van Huntington. Fleur en Paul zijn actief betrokken bij het steeds verder verbeteren van de diëtistische behandeling voor mensen met ziekte van Huntington. Persoonlijke aandacht en een advies afgestemd op eenieders wensen staat bij hen hoog in het vaandel.

Locatie: Topaz Overduin
Tijd: 19.30 tot 21.30 uur (19.00 uur inloop)
Aanmelden: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Entree en koffie/thee zijn gratis
W: www.topaz.nl / www.huntingtonplein.nl

 

 December

Zaterdag 15 december Extra ALV

Vereniging van Huntington is aangesloten bij