Thematische netwerkbijeenkomsten Zorg Verandert
Programma Zorg Verandert is er voor iedereen die zorg of ondersteuning nodig heeft én voor hun naaste omgeving, zoals mantelzorgers en vrijwilligers. Zorg Verandert heeft tot doel dat mensen meer grip krijgen op hun eigen situatie en op het vinden van passende oplossingen voor hun leven. Dat doet het programma op diverse manieren. Met bijeenkomsten, informatie en inspiratie, en het signaleren van knelpunten. Zorg Verandert is een samenwerkingsverband van twaalf cliënten-, patiënten- en belangenorganisaties. Kijk voor meer informatie en de data van de bijeenkomsten in uw regio op de website: www.zorgverandert.nl

 

2018

Juni

Zaterdag 2 juni: Inspiratiebijeenkomst Vereniging, Archipel Zorggroep te Eindhoven
Om de kwaliteit van het leven met de ziekte van Huntington optimaal te maken én te houden! Daarvoor is geld nodig, veel geld. Voor onderzoek, behandeling, begeleiding en ondersteuning. Daarom vindt op zaterdag 2 juni 2018 de vierde editie van een reeks van inspiratiebijeenkomsten plaats, om u te vertellen waarom wij dit dringende beroep op u doen.

Prof. Dr. R.A.C. (Raymund) Roos, (neuroloog LUMC) en Arie Zwanenburg (secretaris Vereniging van Huntington) vertellen waarom hun kennis en expertise bijdraagt aan de optimalisering van de Kwaliteit van Leven. Medewerkers van Archipel Zorggroep vertellen u over hoe zij bijdragen aan Kwaliteit van leven.

Download hier de uitnodiging!

Woensdag 6 juni: Huntington Café Overduin
Financiën, zorg en rechtsbescherming
Wat kan ik voor mezelf of samen met mijn partner regelen om in de toekomst mijn rechten, de zorg, goederen en financiën te laten beheren door iemand die ik vertrouw?
Kandidaat-notaris mevrouw Astrid Blankendaal komt vertellen welke regelingen er in Nederland zijn en hoe u dit kunt organiseren. We gaan het hebben over levenstestament, volmacht, mentorschap, bewind voering en curatele.
De notaris geeft informatie en zal uw vragen beantwoorden.

Tijd: inloop vanaf 19.00 uur
Start om 19.30 tot 21.30 uur
Plaats: 't Onder Onsje, Topaz Overduin
Entree, koffie/thee gratis
Aanmelden: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

September

Zaterdag 8 september: Contactdag

Varen, Veilen en Verrassen! Op zaterdag 8 september vindt bij Museum Broeker veiling weer een gezellige contactdag plaats. U bent van harte welkom om te praten met lotgenoten, ervaringen uit te wisselen of gewoon een gezellig te praten. Download hier het programma

Vrijdag 14 september tot en met zondag 16 september: EHDN Congres, Wenen
Elke twee jaar organiseert het EHDN (European Huntington’s Disease Network) een congres. Het is niet alleen de bijeenkomst van de Europese Huntingtonverenigingen, maar vooral ook een uitwisseling tussen wetenschappers van het EHDN, het Europese netwerk van Huntington-onderzoekers op alle gebieden, die met Huntington te maken hebben. Voor meer informatie: http://www.ehdn.org/events/?event_id1=6

 

Oktober

Maandag 1 oktober tot en met zaterdag 6 oktober: Huntington Vakantieweek, Wezep
Lees meer

Zaterdag 6 oktober: Algemene Ledenvergadering en Ledenmiddag
De ALV en Ledenmiddag worden gehouden in Utrecht. Zodra er meer informatie beschikbaar is, plaatsen wij dit op onze website. Zet deze datum alvast in uw agenda!

 

Vereniging van Huntington is aangesloten bij