Inschrijven Nieuwsbrief

Error : Please select some lists in your AcyMailing module configuration for the field "Schrijf automatisch in op" and make sure the selected lists are enabled

Woensdag 16 maart 2022

Tijdstip 19:30 uur - 21:30 uur (inloop 19:00 uur)

Gratis entree, koffie, thee en versnaperingen.

Met als thema: Ervaringsverhalen over het opgroeien in een Huntingtongezin

Het verhaal van kindercoach Jacqueline:

‘’Ik ben Jacqueline en bijna 51 jaar. Ik ben opgegroeid in een Huntingtongezin. Mijn vader en zus hadden beiden de ziekte. Ik ben geen gendrager en gebruik mijn ervaring als kindercoach en ervaringsdeskundige voor kinderen die nu opgroeien in een Huntingtongezin. Opgroeien in een gezin waar iemand Huntington heeft en omgaan met de wetenschap van de erfelijkheid: Wat doet dit met je als kind en als volwassene?’’ Jacqueline neemt jullie mee in haar ervaringen, zowel uit haar jeugd en nu als volwassene.

Het verhaal van Lynette en haar dochter Lucienne:

Lynette: ‘’Wij willen graag onze ervaringen delen over wat het betekent om in een Huntingtongezin te leven. Ik ben Lynette, 46 jaar, getrouwd met Jacques en moeder van twee kinderen, Luciënne en Ralph. In maart 2010 kreeg mijn man de diagnose Huntington.
Ons verhaal vertel ik graag samen met onze dochter Luciënne, 19 jaar. Zij is van jongs af aan opgegroeid met de vele aspecten van het leven in een Huntingtongezin. Dit is mede bepalend geweest voor keuzes in haar leven. We hopen dat we door het delen van onze pijn en zorgen, moeilijke en mooie momenten, anderen ook kunnen helpen en (h)erkenning kunnen bieden. 

Er is voldoende ruimte voor vragen en om met elkaar in gesprek te gaan. U bent van harte welkom op 1 december!

Wij treffen de coronamaatregelen die de overheid voor groepsvorming heeft ingesteld. In geval van aanscherping van deze maatregelen, informeren wij u tijdig.

HD Cafe Topaz 1 dec.2021Locatie

Topaz Overduin, Nachtegaallaan 5, 2225 SX Katwijk (in restaurant ’s Janshoek), www.topaz.nl en www.huntington.nl

Aanmelden

Graag op tijd aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De koffie en thee staan klaar!

 

 

Vereniging van Huntington is aangesloten bij