Foto Atlant HD cafe sept.2020Op donderdagavond 24 september was het dan eindelijk zover: het eerste online Huntington café bij zorgcentrum Atlant!

Door de Covid-maatregelen is het niet mogelijk om een Huntington café op de gebruikelijke manier vorm te geven. Deze avonden werden echter erg gemist door de vaste bezoekers. Met behulp van de Communicatie & ICT-afdeling is er als alternatief een online Huntington Café ontwikkeld.

Fiscalist Marit van de Groep gaf een presentatie over zorgkosten, de aftrekbaarheid daarvan, de eigen bijdrage CAK, en de nieuwste wijzigingen gepresenteerd tijdens Prinsjesdag.

Het was voor Atlant een bijzondere gewaarwording om deze online presentatie met een paar mensen vanuit een kantoor te geven. Tot nu toe waren ze gewend aan het ter plaatse regelen en begeleiden van drukbezochte Huntington Cafés! Zij waren echter niet de enigen die aan deze nieuwe manier moesten wennen! Het aantal deelnemers mag best nog wat groter worden, en er werd nog niet veel gebruik gemaakt van de mogelijkheid om per chat vragen te stellen.

De presentatie komt op de website van Atlant te staan, zodat belangstellenden deze  (opnieuw) kunnen bekijken.

 

Vereniging van Huntington is aangesloten bij