Inschrijven Nieuwsbrief

HD Caf Topaz buitenNieuwsgierig naar de verhalen en ervaringen van leeftijdsgenoten? Kom dan naar het HD-Café in Katwijk op woensdag 19 februari. Gastsprekers zijn Willem (20 jaar) en Rob (37 jaar). Hoe speelt de ziekte van Huntington een rol in hun leven en met welke keuzes kregen/krijgen zij te maken?

Datum en locatie
woensdag 19 februari 2020; inloop 19:00 urr; start 19:30 uur - 21:30 uur. ‘t Onder Onsje, Topaz Overduin, Katwijk; toegang, koffie en thee zijn gratis.

Aanmelden
Graag aanmelden via Jesseke de Man, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Meer info: https://www.huntingtonplein.nl/agenda/hd-cafe-ervaringsvehalen/ 

Wat is een HD-café?
Het HD-Café dat Topaz Overduin organiseert is een ontmoetingsplek met regelmatig terugkerende, laagdrempelige bijeenkomsten voor mensen met de ziekte van Huntington, hun naasten, hulpverleners en belangstellenden. Elk kwartaal organiseert Topaz in de avonduren een bijeenkomst. Tijdens de bijeenkomst staat een thema gerelateerd aan de ziekte van Huntington centraal. De bijeenkomst bestaat uit een informatief deel, zoals bijvoorbeeld een gesprek met een ervaringsdeskundige of een professional. Daarnaast is er uitgebreid de gelegenheid tot het stellen van vragen en het uitwisselen van ideeën. Uiteraard is er ook ruimte voor lotgenotencontact.

Vereniging van Huntington is aangesloten bij