Inschrijven Nieuwsbrief

HD Caf Topaz buitenHet Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC) en en Huntington expertisecentrum Topaz Overduin In Katwijk ontwikkelen een eHealth platform samen met en voor mensen met de ziekte van Huntington, hun naasten en de zorgverleners.
Tijdens het HD Café van Topaz Overduin op woensdag 20 november 2019 geven Niko Vegt (Senior onderzoeker LUMC) en Pearl van Lonkhuizen (Promovenda LUMC) een overzicht van de mogelijkheden en presenteren ze de opzet van hun onderzoek.

Creatieve Workshop
Daarnaast willen ze deze avond in een creatieve workshop samen met de aanwezigen de toekomst verkennen en nadenken over waardevolle eHealth toepassingen. Doel is een Box te ontwikkelen met daarin allerlei technische hulpmiddelen die het zorgtraject van mensen met de ziekte van Huntington kunnen ondersteunen en zelfstandigheid en zelfredzaamheid kunnen verhogen. Daarom hopen de onderzoekers op een grote opkomst en waarderen ze het zeer als u met ze meedenkt!

Aanmelden
Het programma start om 19.30 uur en duurt tot 21.30 uur. Inloop mogelijk vanaf 19.00 uur. Opgeven voor deze avond in Katwijk kan door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vereniging van Huntington is aangesloten bij