Inschrijven Nieuwsbrief

ijsselvliedtWilt u ook genieten van een heerlijke, ontspannen en helemaal verzorgde vakantieweek op de Veluwe? Geef u dan snel op voor de jaarlijkse Huntington Vakantieweek! Juist mensen die veel of specialistische zorg nodig hebben, zijn van harte welkom. Deelnemers zijn elk jaar na afloop erg enthousiast en er zijn nog enkele plaatsen vrij.

Wanneer en waar is de vakantieweek
Hotel IJsselvliedt in Wezep biedt van maandag 30 september tot en met zaterdag 5 oktober 2019 ruimte aan 25 gasten. Dankzij een anonieme gift hoeven deelnemers maar een kleine eigen bijdrage te betalen.

Activiteiten tijdens de vakantieweek
Overdag maken de deelnemers gezellige uitstapjes in de omgeving. ’s Avonds wordt er ontspanning aangeboden in de knusse huiskamer van IJsselvliedt. Het hotel ligt op een landgoed en heeft een omheind terras waar u uit de wind van de zon kunt genieten; ook in het najaar. Er is voor iedere gast een vrijwilliger aanwezig om hulp te bieden waar dat nodig is.

Heeft u belangstelling?

Voor meer informatie en voor aanmelding kunt u bellen of mailen naar het Landelijk Bureau: 033-303 28 00 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Er kunnen maximaal 25 gasten deelnemen aan deze vakantie. Aanmelding vindt plaats op volgorde van binnenkomst en gasten die voor het eerst deelnemen, hebben voorrang op mensen die al eens mee geweest zijn. Na aanmelding ontvangt u een vragenformulier en verdere informatie over de vakantieweek. Notabene: indien een gast in een zorginstelling verblijft, verzoeken wij de EVV-er het vragenformulier in te vullen.

Vereniging van Huntington is aangesloten bij