Inschrijven Nieuwsbrief

Logo Atlant HD CafeDonderdag 17 mei 2018 start Atlant met het eerste Huntingtoncafé bij verpleeghuis Heemhof aan de  Beatrijsgaarde 5 in Apeldoorn. Mensen met de ziekte van Huntington en familieleden, vrienden of mantelzorgers zijn van harte welkom!

Eens per kwartaal is er een bijeenkomst met iedere avond een ander thema.

Het thema op deze eerste avond is ‘Ziektebeeld en onderzoek’. Spreker Eric Reits, wetenschapper AMC en tevens vrijwilliger van Campagneteam Huntington, komt vertellen over het ziektebeeld Huntington, welke onderzoeken er momenteel plaatsvinden en hoe de huidige stand van zaken is op het gebied van onderzoek naar de ziekte van Huntington. Pamela de Koning en Judith van Vliet , coördinerend verpleegkundige en maatschappelijk werker bij Atlant, vertellen aansluitend wat Atlant patiënten en familie te bieden heeft.

Inloop is vanaf 19.00 uur, het programma vindt plaats tussen 19.30 en 21.00 uur. Koffie en thee zijn gratis verkrijgbaar, frisdrank tegen een kleine vergoeding.
Meer informatie, data en thema’s worden vermeld op de website van Atlant (www.atlant.nl).

Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Vereniging van Huntington is aangesloten bij