Zaterdag 20 januari jl. was de Vereniging te gast in De Bloemkamp in Bolsward voor alweer de derde Inspiratiebijeenkomst over Kwaliteit van leven bij de ziekte van Huntington. IMG 2454Er waren ruim tachtig belangstellenden en na een warm ontvangst door medewerkenden van de Bloemkamp trapte prof. dr. Roos af met zijn verhaal over het wetenschappelijk onderzoek. Daarna was het de beurt aan Arie Zwanenburg, secretaris van de Vereniging, gevolgd door Itte Schukken, teammanager van De Bloemkamp. Als laatste nam Aart Veldhuizen, geestelijk verzorger de aanwezigen mee in een gesprek over zorg en kwaliteit van leven, gezien vanuit de visie van De Bloemkamp én van bewoners en familieleden. IMG 6374

Alle presentaties hadden een levendige discussie tot gevolg. Na afloop was er volop gelegenheid om na te praten en dat deden ook veel aanwezigen.

IMG 6370 02Wilt u ook een van onze inspiratiebijeenkomsten bijwonen. Dat kan, want wij komen ook in uw regio langs. Op de website, onze Facebookpagina en in het Kontaktblad laten wij weten waar en wanneer en uiteraard krijgen de leden in de regio een persoonlijke uitnodiging. Wij ontmoeten u graag!

Vereniging van Huntington is aangesloten bij