Televisieprogramma ‘De Reis Van Je Leven’ zoekt hoofdpersonencover image reizen

In het televisieprogramma ‘De Reis Van Je Leven’ maakt Johnny de Mol een droomreis met mensen die weten dat ze niet lang meer te leven hebben en diens beste vrienden/vriendinnen.

Vriendschap en het leven vieren staat centraal in het programma. Welke bestemming er ook wordt gekozen, de reis zal een aaneenschakeling zijn van humor, liefde en vriendschap. Het programma laat zien hoe mooi vriendschap kan zijn en wat er gebeurt als een groep vrienden of vriendinnen weet dat ze binnenkort afscheid van een dierbare moeten nemen. De reis moet voor de hoofdpersoon een geweldige ervaring worden en voor de meereizende vrienden een onbeschrijfelijk mooie herinnering en een prachtig blijvend document.

‘De Reis Van Je Leven’ is een mooi en integer programma, waarin de hoofdpersoon, de onderlinge vriendschappen en de gedenkwaardige reis zo puur en eerlijk mogelijk worden weergegeven.

Voor dit programma zijn de makers op zoek naar mensen die ongeneeslijk ziek zijn en die nog graag het leven willen vieren op een buitengewone reis. Heb jij de ziekte van Huntington en zou je nog wel een fantastische reis willen maken met jouw beste vrienden (voor hen is het een verrassing!)? Dan zijn zij op zoek naar jou, dus mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., uiteraard geheel vrijblijvend.

Graag in de mail vermelden;

- Naam + leeftijd

- Ziektebeeld: ziekte van Huntington

- Motivatie aanmelden + motivatie voor vrienden

- Leefsituatie

- Top 3 bestemmingen

- Foto van jezelf

Vereniging van Huntington is aangesloten bij