"Het is liefde op het eerste gezicht tussen Vince en Mare. Maar als ze elkaar beter leren kennen, merken ze steeds meer dat ze tegenpolen zijn. Vince heeft grote plannen voor de toekomst en werkt hard voor school. Ook zorgt hij voor zijn moeder die ziek is. Mare leeft voor het moment. Ze is nú jong, en ze wil nú plezier maken. De toekomst, dat ziet ze allemaal later wel... Allebei willen ze dat de ander verandert. HeefMission Impossible 2t hun liefde een kans?"

Caja cazemier is jeugdboekenschrijfster (zie www.cajacazemier.nl), in 25 jaar heeft zij 44 titels voor jongeren geschreven. Het zijn realistische verhalen (psychologische verhalen) over onderwerpen waar jonge mensen mee te maken kunnen krijgen als zij zo tussen de 12 en 16/17 jaar oud zijn, zoals internetverkering, (online) pesten, echtscheiding van ouders, uitgaansgeweld, enz.. Ze schrijft fictie, maar dikwijls liggen haar inspiratiebronnen in de werkelijkheid.

Op 2 augustus jl. verscheen haar nieuwste boek "Mission Impossible. Heeft liefde altijd een kans?" De realiteit van het leven van twee jonge mensen, 'verpakt' in een liefdesverhaal.

Het boek is gewoon overal in de boekhandel verkrijgbaar, voor € 14,99 (ISBN 9789021677569) en is ook als E-book verkrijgbaar.

Van de royalty's van de verkoop van dit boek gaat 25 % naar het werk van de Vereniging van Huntington!

Vereniging van Huntington is aangesloten bij