Vakantieweek Vereniging van Huntington in week 40 van 2021

Vakantieweek Vereniging van Huntington in week 40 van 2021

Van oktober 04, 2021 13:00 tot oktober 09, 2021 13:00

Bij Wezep

info@huntington.nl

033-303 2800

http://www.huntington.nl

Categorieƫn: Vakantieweek

Hits: 1496


ijsselvliedtDe Vereniging organiseert al vele jaren een Vakantieweek voor Huntingtonpatiƫnten. Dankzij een anonieme gift en een kleine eigen bijdrage van de deelnemers zelf, kunnen 25 gasten een week lang genieten van een geheel verzorgde vakantie in het volledig aangepaste vakantiehotel Hotel IJsselvliedt in Wezep bij Zwolle. Naast de vakantie voor de gast betekent dit ook een stukje rust voor het thuisfront en geeft dubbel belang aan deze activiteit.

Hotel de IJsselvliedt
In Gelderland, aan de rand van Wezep, ligt op het landgoed IJsselvliedt het gelijknamige hotel. Het bijna tweehonderd jaar oude herenhuis wordt omringd door tweehonderd hectare grond met boerderijen, tuinen, visvijvers en bossen. Een ideale vakantielocatie!

Heeft u belangstelling?
Meldt u zich dan telefonisch of per e-mail aan bij het Landelijk Bureau. Er kunnen maximaal 25 gasten deelnemen aan deze vakantie. Aanmelding vindt plaats op volgorde van binnenkomst en gasten die voor het eerst deelnemen, hebben voorrang op mensen die al eens mee geweest zijn. Na aanmelding ontvangt u een vragenformulier en verdere informatie over de vakantieweek. 

Voorwaarden i.v.m. de Corona pandemie

Bij aankomst op de locatie dient u een negatieve PCR-test te kunnen overleggen met een geldigheidsduur die overeenkomst met de op dat moment geldende RIVM-maatregelen, of aantoonbaar volledig gevaccineerd te zijn. Dezelfde voorwaarden zullen gesteld worden aan de vrijwilligers die u tijdens deze vakantie begeleiden. Wij gaan er vanuit dat mensen, die met een negatieve test deel willen nemen, hun verantwoordelijkheid nemen en tussen het moment van testen en deelname aan de vakantieweek in quarantaine zullen verblijven.

Meer informatie

Voor meer informatie en voor aanmelding kunt u bellen of mailen naar het Landelijk Bureau: 033-303 28 00 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Indien de hoogte van de eigen bijdrage u verhindert om deel te nemen, neemt u dan ook contact op met het Landelijk Bureau.