Inschrijven Nieuwsbrief

Error : Please select some lists in your AcyMailing module configuration for the field "Schrijf automatisch in op" and make sure the selected lists are enabled

Huntingtoncafé Archipel - Neuropsychiatrische symtomen bij de ZvH

Van februari 20, 2024 19:30 tot februari 20, 2024 21:30

Bij Archipel (Eindhoven) en Land van Horne (Weert) kunnen cliënten met de ziekte van Huntington (en hun familie) terecht voor ondersteuning, zorg en behandeling. Dit betreft zowel zorg en behandeling aan huis als ook dagbehandeling of (al dan niet tijdelijke) opname. Tijdens onze contacten met cliënten merken we dat er veel behoefte is aan informatie, ondersteuning en lotgenotencontact. Daarom zijn wij vanuit Archipel en Land van Horne gestart met het Huntington Café.

In het Huntington Café wordt iedere keer een ander thema belicht aan de hand van een presentatie door of een interview met een deskundige. Deze bijeenkomsten richten zich op mensen met de ziekte van Huntington, hun partners, kinderen en overige betrokkenen. Er wordt ruim gelegenheid geboden voor vragen en het delen van ervaringen.

Thema

De bijeenkomst op 20 februari 2024 behandelt het thema Neuropsychiatrische symptomen bij de ziekte van Huntington

Psychiater M. Bovens gaat deze avond met u in op neuropsychiatrische symptomen bij de ziekte van Huntington. Het gaat om symptomen zoals agitatie, agressie, wanen en hallucinaties. Aan de hand van een presentatie geeft psychiater Bovens inzicht in welke symptomen zich voor kunnen doen bij deze ziekte. Lees hier de volledige uitnodiging.

Gastspreker

Drs. M. Bovens, psychiater bij GgZE te Eindhoven en tevens consulterend psychiater bij Archipel.

Tijdstip

Inloop 19 uur, start 19:30 uur tot ca. 21:30 uur.

Locatie

Archipel Zorggroep Landrijt, Drosserstraat 1, Eindhoven.

Aanmelden

Graag aanmelden via https://forms.microsoft.com/e/QrLB9eQNK3 of gebruik de QR-code.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Deelname aan het Huntington Café is kosteloos.

 

 

 

 

Vereniging van Huntington is aangesloten bij