Inschrijven Nieuwsbrief

Error : Please select some lists in your AcyMailing module configuration for the field "Schrijf automatisch in op" and make sure the selected lists are enabled

Huntingtoncafé Amstelring - Laatste ontwikkelingen rondom onderzoek

Van oktober 17, 2023 19:30 tot oktober 17, 2023 21:30

Huntingtoncafé Amstelring - De laatste ontwikkelingen rondom onderzoek naar de ziekte van Huntington

Gastspreker prof.dr. Eric Reits

Reits is onderzoeksleider bij het AmsterdamUMC en werkt aan de ziekte van Huntington. Hij is coördinator van het consortium CureQ waarbinnen alle Nederlandse Huntington onderzoekers, neurologen, biotech en patiëntenverenigingen samenwerken aan een therapie voor Huntington. Daarnaast is hij voorzitter van het Dutch Huntington Research Netwerk en lid van de Wetenschappelijk Adviesraad van de Vereniging van Huntington'. Hij is ook een van de initiatiefnemers en bestuurslid van het Campagneteam Huntington, een stichting die fondsen werft voor onderzoek en met succes campagne voert voor meer bekendheid over de vaak verzwegen ziekte (www.doodgezwegen.nl).

Voor wie?

Dit Huntingtoncafé is bedoeld voor mensen met de ziekte van Huntington en alle betrokkenen. Zorgmedewerkers en vrijwilligers zijn natuurlijk ook van harte welkom. Er is voldoende ruimte voor vragen en een gesprek.

Tijdstip

De bijeenkomst start om 19:30 uur en eindigt rond 21:30 uur (inloop vanaf 19:00 uur).

Locatie en parkeren

Adres: Café Restaurant Polder, Science Park 201, 1098 XH Amsterdam

Er is een kleine eigen parkeergelegenheid; elders in de buurt kunt u ook parkeren. Tevens goed bereikbaar met het OV, op 5 minuten van station Science Park.

Aanmelden

Graag aanmelden door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Er zijn geen kosten verbonden aan deelname.

Kijk voor meer informatie op www.amstelring.nl/polikliniek-huntington

 

 

 

 

Vereniging van Huntington is aangesloten bij