Inschrijven Nieuwsbrief

Huntingtoncafé Topaz Overduin - Zo lang mogelijk thuis kunnen blijven wonen

Van november 08, 2023 19:30 tot november 08, 2023 21:30

Wanneer je de diagnose Huntington krijgt, wil je nog niet denken aan de zorg die je in een latere fase van de ziekte nodig hebt. Je wilt nog genieten van het leven en de dingen die je nog kan. Je wilt ondersteuning en zorg zo lang mogelijk uitstellen. De specialistische behandelaren van de polikliniek kunnen hierbij helpen. Tijdens een bezoek aan de poli gaan zij met jou in gesprek over jouw wensen. Door bepaalde technieken en oefeningen preventief aan te leren helpen zij u zo lang én zo goed mogelijk thuis te blijven wonen  

Inhoud van de avond

Tijdens dit HD-café vertelt een aantal behandelaren over hoe de screening tijdens een dag op de poli eruit ziet. Geven zij voorbeelden van oefeningen en technieken. Én delen zij succes verhalen van mensen die eerder de poli hebben bezocht. Natuurlijk is er ook ruimte om vragen te stellen aan de behandelaren over wat zij voor jou of jouw dierbare kunnen betekenen.

Tijdstip

De bijeenkomst start om 19.30 uur en eindigt rond 21.30 uur (inloop vanaf 19.00 uur).

Locatie

Topaz Overduin, kapel

Nachtegaallaan 5, 2225 SX Katwijk aan Zee

Graag aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

Vereniging van Huntington is aangesloten bij