Inschrijven Nieuwsbrief

Huntingtoncafé MIJZO - Omgaan met rouw en verlies

Van oktober 12, 2023 20:00 tot oktober 12, 2023 22:00

Huntingtoncafé MIJZO - Omgaan met rouw en verlies bij de ziekte van Huntington

Roeien met de riemen die je hebt

‘Levend Verlies’ is de term die Manu Keirse introduceerde om rouw of verlies aan te duiden, die men ervaart wanneer iemand zelf of een naaste
getroffen wordt door een ziekte of beperking. Dit kan pittig en intensief zijn. Verdriet en gemis om wat was of had kunnen zijn, kunnen iemand ineens
overvallen. Ook veerkracht, moed en vreugde kunnen er zijn en helpen om door te gaan.

Op basis van de methodieken van Manu Keirse gaan rouwbegeleiders Sofie Achterberg en Sukran Karaciftci tijdens het Huntingtoncafé met u in gesprek over verlies en rouwervaring bij de ziekte van Huntington. In kleine groepen gaat u samen aan de slag met dit verlies en herstel in de praktijk.

Voor wie?

Dit Huntingtoncafé is bedoeld voor mensen met de ziekte van Huntington en hun naasten. Medewerkers en vrijwilligers zijn natuurlijk ook van harte welkom. De avond wordt begeleid door de casemanagers/maatschappelijk werkers van De Kloosterhoeve.

Tijdstip

De bijeenkomst start om 20 uur en eindigt rond 22 uur (inloop vanaf  19:45 uur).

Locatie

Adres: locatie Mauritsstaete, Stadsweg 9a01, 4931 HV Geertruidenberg

Aanmelden

Graag aanmelden door een mail te sturen naar Cristel Witte, teammanagementassistent Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Er zijn geen kosten verbonden aan deelname.

 

 

Vereniging van Huntington is aangesloten bij