Inschrijven Nieuwsbrief

Error : Please select some lists in your AcyMailing module configuration for the field "Schrijf automatisch in op" and make sure the selected lists are enabled

Huntingtoncafé Land van Horne - Omgaan met rouw en verlies

Van oktober 10, 2023 19:30 tot oktober 10, 2023 21:30

Huntingtoncafé Land van Horne - Omgaan met rouw en verlies

Thema 'Rouw en verlies'

Verlies en moeilijke momenten maken deel uit van ons levenspad en in deze tijden realiseren we ons de kracht van onderlinge steun. Daarom nodigen we u uit voor een bijzonder gesprek over rouw en verlies. De Geestelijk Verzorger van Land van Horne zal deze avond stil staan bij welke soorten rouw en verlies er zijn in relatie tot Huntington, hoe u hiermee kunt omgegaan (praktische tips) en wat de Geestelijk Verzorger hierin kan betekenen.

Achtergrond Huntington café

Bij Land van Horne en Archipel kunnen cliënten met de ziekte van Huntington (en hun familie) terecht voor ondersteuning, zorg en behandeling. Dit betreft zowel zorg en behandeling aan huis als ook dagbehandeling of (al dan niet tijdelijke) opname. Tijdens onze contacten met cliënten merkten we dat er veel behoefte is aan informatie, ondersteuning en lotgenotencontact. Daarom zijn wij vanuit Land van Horne en Archipel met het Huntingtoncafé gestart.

In het Huntingtoncafé wordt iedere keer een ander thema belicht aan de hand van een interview met of presentatie door een deskundige.

Voor wie?

Voor mensen met de ziekte van Huntington, hun partners en kinderen, alsook professionals. Er wordt ruime gelegenheid geboden voor vragen en het delen van ervaringen.

Onderwerp

Rouw en verlies

Gastspreker

Geestelijk verzorger Land van Horne

Datum en locatie

10 oktober 2023

Zaal open om 19:00 uur, start programma om 19:30 uur; eindigt om ca. 21:30 uur

Graag aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vereniging van Huntington is aangesloten bij