Inschrijven Nieuwsbrief

Error : Please select some lists in your AcyMailing module configuration for the field "Schrijf automatisch in op" and make sure the selected lists are enabled

Huntingtoncafé Topaz Overduin - De ziekte van Huntington. Wat gebeurt er in de hersencellen en hoe kunnen we het remmen?

Van juli 05, 2023 19:30 tot juli 05, 2023 21:30

Waar staan we momenteel qua onderzoek en welke therapieën zitten er in de pijplijn om het mutante huntingtine-eiwit te verlagen?

Hoe werken we in Nederland en wereldwijd hieraan samen? En wat doet het Campagneteam Huntington om meer bekendheid te genereren en onderzoek mogelijk te maken?

Gastspreker: Eric Reits

Eric Reits is onderzoeksleider bij het AmsterdamUMC. Hij leidt het Nederlandse Huntington onderzoeksnetwerk en het consortium CureQ met Nederlandse Huntingtononderzoekers, neurologen, biotechbedrijven waaronder uniQure en Vico Therapeutics, de stichting Campagneteam Huntington en de Vereniging van Huntington.

Tijdstip

De bijeenkomst start om 19.30 uur en eindigt rond 21.30 uur (inloop vanaf 19.00 uur).

Locatie

Topaz Overduin, kapel

Nachtegaallaan 5, 2225 SX Katwijk aan Zee

Graag aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vereniging van Huntington is aangesloten bij