Inschrijven Nieuwsbrief

Contactdag Vereniging van Huntington - 17 september 2022

Van september 17, 2022 10:30 tot september 17, 2022 16:30

Contactdag zaterdag 17 september 2022 - de vereniging nodigt haar leden van harte uit voor deze dag!

Het doel van deze dag is een ongedwongen samenzijn, het kennismaken met lotgenoten en het uitwisselen van ervaringen en tips

Programma en tijdstippen:

  • Vanaf 10.30 uur bent u hartelijk welkom en staat de koffie klaar.
  • Tot de lunch is er de gelegenheid voor een gezellig samenzijn.
  • De lunch wordt tussen 12.00 en 13.30 uur geserveerd.
  • Na de lunch vindt er een rondleiding in de Paardenmelkerij plaats. Daarnaast is er de gelegenheid om de paardenmelkerij uitgebreid te bekijken.
  • Rond 16.00 uur wordt de dag gezamenlijk afgesloten

Maria en Jos Jochems hebben in Etten-Leur-Noord aan de rand van de bebouwde kom Paardenmelkerij De Edelweiss opgericht, waar zij heerlijke paardenmelk produceren. De naam van de paardenmelkerij is afgeleid van het Edelweiss-bloemetje dat groeit in de bergen van Oostenrijk, het land waar hun paarden oorspronkelijk vandaan komen.

Een ervaren en bevoegde paardenmelkerij

De Edelweiss is een gecertificeerd erkend leerbedrijf voor het praktijk leren in de middelbare- en hogere beroepsopleidingen, zoals bedoeld in de wet Educatie. Verder vinden Maria en Jos het belangrijk om iedereen, groot en klein, kennis te laten maken met een paardenmelkerij, waarin de aaibaarheidsfactor centraal staat. Zo krijgt iedereen een goed beeld van een duurzaam gerunde stal waar zorg voor mens en dier hand in hand gaan. Graag verwelkomt De Edelweiss u bij hun paardenmelkerij voor een heerlijk glas paardenmelk en een fijne en leerzame rondleiding!

Meld u snel aan!

Er geldt een maximum aantal deelnemers voor deze dag. Meld u zich daarom snel aan!

U kunt zich tot en met maandag 12 september 2022 aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Geef het aantal personen aan en ook uw eventuele dieetwensen en/of allergieën.

Namens de Commissie Contactdagen, Gabriëlle-Donné-Op den Kelder en Lenie van Ginneken

Locatie

Paardenmelkerij De Edelweiss, Hanekinderstraat 9, 4871 NG Etten-Leur

Vereniging van Huntington is aangesloten bij