Inschrijven Nieuwsbrief

Huntingtoncafé Archipel - Beter in balans

Op september 13, 2022

Bij Archipel en Land van Horne kunnen cliënten met de ziekte van Huntington (en hun familie) terecht voor ondersteuning, zorg en behandeling. Dit betreft zowel zorg en behandeling aan huis als ook dagbehandeling of (al dan niet tijdelijke) opname. Tijdens onze contacten met cliënten merken we dat er veel behoefte is aan informatie, ondersteuning en lotgenotencontact. Daarom zijn wij gestart vanuit Archipel en Land van Horne met het Huntington Café.

In het Huntington Café wordt iedere keer een ander thema belicht aan de hand van een interview met een deskundige. Voor mensen met de ziekte van Huntington, hun partners en kinderen. Er wordt ruime gelegenheid geboden voor vragen en het delen van ervaringen.

Thema

De bijeenkomst op 13 september 2022 behandelt het thema Beter in balans

Op deze interactieve bijeenkomst krijgt u uitleg over ‘Beter-in-Balans’, een programma dat Archipel opstart voor mensen met de ziekte van Huntington.

Sprekers: Anneke Tielemans (psychomotorisch therapeut) Jeroen Lutterman (psycholoog) Namens de expertteams van Archipel en Land van Horne nodigen wij u van harte uit om bij deze avond aanwezig te zijn.

Tijdstip

Inloop 19 uur, start 19:30 uur tot ca. 21:30 uur (inloop vanaf 19 uur).

Locatie

Archipel Zorggroep Landrijt, Drosserstraat 1, Eindhoven.

Aanmelden

Graag aanmelden via Inge Bogers: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Vereniging van Huntington is aangesloten bij