Jongeren commissie

Als je geïnteresseerd bent in de activiteiten voor jongeren en je wilt graag uitgenodigd worden voor de jongerenactiviteiten, dan kun je je naam en adres doorgeven aan de Jongerencommissie. Je kunt hiervoor een briefje sturen naar:

Landelijk Bureau Vereniging van Huntington
Postbus 30470
2500 GL Den Haag

Of stuur een e-mail aan: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Je krijgt dan, net als de mensen die al in het adressenbestand van de Jongerencommissie zitten, een officiële uitnodiging en aanmeldingsformulier thuis gestuurd. Ook als je nog niet weet of je op één van deze dagen wilt komen, kun je vrijblijvend je adres opgeven zodat je op de hoogte blijft van de jongerenactiviteiten.

Als je graag samen met iemand wilt komen, dan is dat alleen maar positief. Iedereen die in zijn omgeving te maken heeft met de ziekte van Huntington is van harte welkom bij onze activiteiten, dus ook partners of vrienden. Deelname aan deze dagen is gratis.

We proberen zoveel mogelijk zaken zo goedkoop mogelijk te regelen, zodat we alleen voor de noodzakelijke kosten een beroep hoeven te doen op het beperkte budget van onze Vereniging, dus een oproep aan iedereen die misschien een leuke goedkope locatie en/of activiteit weet, laat het horen via de mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefoon 06-42352049, alvast bedankt!

Als je vragen hebt over de activiteiten of over wat de Jongerencommissie verder voor jou kan betekenen, aarzel dan niet om het Landelijk Bureau van de Vereniging om het adres en telefoonnummer te vragen van een lid van de commissie!

Graag tot ziens!

De Jongerencommissie