Jongeren commissie

Als je geïnteresseerd bent in de activiteiten voor jongeren en je wilt graag uitgenodigd worden voor de jongerenactiviteiten, dan kun je je naam en adres doorgeven aan de Jongerencommissie. Je kunt hiervoor een briefje sturen naar:

Landelijk Bureau Vereniging van Huntington
Postbus 30470
2500 GL Den Haag

Of stuur een e-mail aan: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Je krijgt dan, net als de mensen die al in het adressenbestand van de Jongerencommissie zitten, een officiële uitnodiging en aanmeldingsformulier thuis gestuurd. Ook als je nog niet weet of je op één van deze dagen wilt komen, kun je vrijblijvend je adres opgeven zodat je op de hoogte blijft van de jongerenactiviteiten. Voor alle duidelijkheid; ook niet-leden zijn van harte welkom bij al deze activiteiten.

Als je vragen hebt over de activiteiten of over wat de Jongerencommissie verder voor jou kan betekenen, aarzel dan niet om het Landelijk Bureau van de Vereniging om het adres en telefoonnummer te vragen van een lid van de commissie!

Graag tot ziens!

De Jongerencommissie